26 Mart 2013 Salı

AP'NİN 52. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ

AP'NİN 52. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ KUTLANDI
Ankara, 12 Şubat 2013 Salı 10:15
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Demokrat Parti’nin misyonunun yağmalanmasına izin vermeyeceklerini ifade etti.
Adalet Partisi’nin kuruluşunun 52. yıldönümünde eski Adalet Partisi ve Doğru Yol Partisi Milletvekili ve Bakanlarıyla bir araya gelen Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, güvence verdi. Gültekin Uysal, “Müsterih olun Demokrat Parti’nin misyonunu yağmalatmayacağız” ifadelerini kullandı.
Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Adalet Partisi’nin 52. Kuruluş Yıldönümünde Demokratlar Kulübü’nün yemeğine katıldı. Başkanlığını eski Milli Eğitim Bakanlarından Ali Naili Erdem’in yaptığı, “Demokratlar Kulübü”nün öğle yemeği Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki üyeler restoranında yapıldı.
Necmettin Cevheri, Nahit Menteşe, Esat Kıratlıoğlu, Ali Şevki Erek gibi eski Adalet Partisi ve Doğru Yol Partisi bakanlarıyla, milletvekilleri ve DP Genel Başkan Yardımcısı Ertan Küçükay ile bazı gazeteciler katıldı.
“TÜRKİYE’Yİ DOLAŞIN”
Öğle yemeğinin ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin muhalefet partilerine ait kulisinde kahve sohbeti ile devam eden buluşmada eski Milli Eğitim Bakanlarından ve Demokratlar Kulübü Başkanı Ali Naili Erdem bir konuşma yaptı.
Erdem, Genel Başkan Gültekin Uysal’a vakit ayırıp yemeğe katıldığı için teşekkür etti ve yurt gezilerine çıkmadan önce kendilerine haber verilmesini ayrıca o ilde bulunan Demokratlar Kulübü üyesi olan eski bakan, milletvekili ve senatörleri aramasını istedi.
Eski İçişleri Bakanlarından Nahit Menteşe de yorulmadan bıkmadan usanmadan bütün Türkiye’yi dolaşması tavsiyesinde bulundu.
“MİSYONU YAĞMALATMAYACAĞIZ”
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal da yaptığı kısa konuşmada, Demokrat Parti’nin zaman zaman kimlik krizi de denilebilecek bir takım sorunlarla karşı karşıya kaldığını ancak  kurucu iradeye sürekli sahip çıkıldığını hatırlattı ve “Başkalarının çabaları ortada. İşine geldiği zaman Menderes’e işine geldiği zaman Özal’a sahip çıkıyorlar ama işine gelmediği zaman da Türkiye Cumhuriyeti’nin 2002’den başlatıyorlar. Demokrat Parti’nin hizmetlerine, abide şahsiyetlerine sonuna kadar sahip çıkacağız. Müsterih olun Demokrat Parti’nin misyonunu yağmalatmayacağız” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder